Akcija!

Catan – osnovna igra

31,90

Družabna strategeška igra Catan – osnovna.
Za 3-4 igralce.

1 na zalogi

Opis

Velika slovenska uspešnica s preprostimi, odlično napisanimi navodili.

Za 3 ali 4 igralce, starejše od 10 let. Igrate jo približno 75 minut.

Zamislite si, da ste v dobi velikih odkritij: vaše ladje so po dolgi plovbi, polni odrekanj, prispele do obal neznanega otoka. Imenujmo ga Catan!
Vendar pa so se na njegovih obalah izkrcali tudi drugi neustrašeni pomorščaki! Ustanovite prvi dve naselji in z različnimi surovinami gradite ceste in nova naselja, ki se sčasoma razvijejo v mesta. Blagovna menjava zasenči vse drugo dogajanje na otoku. Nekaterih surovin imate v izobilju, z drugimi ste bolj na tesnem. Ruda za volno, glina za les – s trgovanjem si zagotovite surovine, ki jih potrebujete za gradnjo.
Posla se lotite premišljeno: ustanovite naselja na pravih krajih in prebrisano menjajte svoje surovine! Le tako boste imeli dobre možnosti, saj tudi vaši soigralci niso padli z lune.
Postavljeni ste pred izziv, da postanete vladar otoka Catan!

Priljubljenost igre Catan je tudi po trinajstih letih od njenega nastanka v nenehnem vzponu. Prodanih je bilo že več kot 15 milionov iger!

Genialnost te igre je v večplastnem igralnem mehanizmu, ki ga sestavljajo taktika, trgovanje, nekaj sreče in nepretrgana napetost. Vsakič drugačna igralna plošča pa poskrbi, da se je ne boste naveličali še dolga leta.
Navodila Prof. Easy vas korak za korakom vodijo skozi igro, vse podrobnosti pa naštudirate kasneje iz Zvezka z navodili in posebnega slovarčka. Odlična navodila so prejela prestižno nagrado Zlato pero mesta Essen.
Igra je dobila tudi vse možne mednarodne nagrade v Nemčiji, Ameriki in mnogih evropskih državah.

Ko pa jo preigrate že tolikokrat, da si zaželite spremembe, vas čakajo odlične razširitve!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Catan – osnovna igra”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.