Catan razširitev – mornarji (pomorci)

29,00

Razširitev priljubljene igre Catan – mornarji, kjer naseljenci z ladjami osvajajo in naseljujejo nove obale.

Ni na zalogi

Opis

Ta dodatek ni samostojna igra, uporabljate ga lahko le skupaj z osnovno igro Catan!

S pomočjo tega dodatka razširite in poglobite osnovno igro Catan in jo naredite še bolj vznemirljivo.

Naseljenci gredo na morje!

S to razširitvijo se vaši naseljenci z ladjami s svojega otoka podajo na druge otoke in raziskujejo in naseljujejo nove obale.

Razširitev lahko skupaj z osnovno igro igrajo 3 ali 4 igralci, stari najmanj 10 let. Čas igranja se podaljša na 75 do 90 minut.

Leta tečejo in otok Catan je naseljen. Njegovi pustolovščin željni prebivalci se podajo na odprto morje, novim ciljem naproti. S pomočjo lesa in volne zgradijo nove, dobro plovne ladje. Z njimi plujejo vzdolž obal in po odprtem morju, vedno po mejah med dvema poljema. Kot novo surovino odkrijejo zlato – dragoceno za donosno menjavo.

Nove razburljive avanture vas popeljejo na neznane obale, proti manjšim otočjem, vse do Oceanije in Novega sveta. Naletite na neprehodne puščave, na vranje črno gusarsko ladjo in tudi ropar še vedno preži na vas.
Sestavljiv okvir omogoča, da Catan povečate ali naredite več manjših otokov.
Enajst različnih scenarijev v zvezku s pravili vam zagotavlja zabavo za veliko prijetnih večerov. Če pa daste domišljiji prosto pot, lahko sami ustvarjate nove in nove scenarije.

Vsebina: 60 ladij v štirih barvah, 14 kosov okvirja, 24 šesterokotnih polj, 8 žetonov z zmagovalno točko, 10 žetonov s številkami, 12 pristaniških ploščic, 1 gusarska ladja (črna), zvezek s pravili igranja in enajstimi novimi scenariji.

Če si želite novih izzivov na Catanu in da igra kljub razširitvi ohrani enako stopnjo težavnosti, boste ob Pomorcih zelo uživali.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Catan razširitev – mornarji (pomorci)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja