Akcija!

Catan scenarij za razširitve – Zakladi, zmaji in raziskovalci

19,90

Ta dodatek ni samostojna igra, uporabljate ga lahko le skupaj z osnovno igro Catan in razširitvama Mornarji ter Mesta in vitezi!

S pomočjo tega dodatka razširite, poglobite ter precej otežite in podaljšate osnovno igro Catan. Naredite jo še bolj vznemirljivo, bolj kompleksno, taktično zahtevnejšo in precej težjo.

Ni na zalogi

Opis

S pomočjo tega dodatka razširite, poglobite ter precej otežite in podaljšate osnovno igro Catan. Naredite jo še bolj vznemirljivo, bolj kompleksno, taktično zahtevnejšo in precej težjo.

Rešite Catan!
Premagajte nevarne zmaje, zgradite veliki kanal ali odkrijte skrite zaklade. Šest razburljivih scenarijev ponuja mnogo novih elementov za izkušene igralce. Različne dogodivščine čakajo na vas!

Igro z dodatkom lahko igrajo 3 ali 4 igralci, stari najmanj 12 let. Čas igranja se podaljša na dve uri in več!

Dodatek Zakladi, zmaji in raziskovalci vsebuje šest različnih scenarijev. Ti scenariji so v prvi vrsti namenjeni ljubiteljem Catana, ki že imajo izkušnje z razširitvama Mornarji in Mesta in vitezi in bi z veseljem igrali tudi malo bolj zapleteno igro.
Scenariji Puščavski zmajiVeliki CatanVeliki kanal in Zakleta dežela nudijo čisto novo globino igre.

Za tiste, ki pa bi vseeno radi odkrivali katanske otoke, vendar na lažji način, pa sta tu scenarija Otoki zakladov in Odhod v negotovo. Prav za vse, tudi za tiste, ki si sami izmišljajo svoje scenarije ali spreminjajo že obstoječe, pa dodatek Zakladi, zmaji in raziskovalci nudi ogromno novega materiala.
Veliko zabave z odkrivanjem Katanskega!

 

Vsebina:
18 pokrajinskih ploščic, 2 dela okvirja, 12 oštevilčenih žetonov,
9 ploščic s kanalom, 20 ploščic z zakladom, 19 ploščic z zmajem,
16 igralnih figuric, pravila igre

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Catan scenarij za razširitve – Zakladi, zmaji in raziskovalci”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.